Home > Over Musical Almere > Steun ons

Steun ons

Een musicalproductie vraagt om een behoorlijke lijst van materialen en attributen die nodig zijn om alles piekfijn op het podium eruit te laten zien. Denk hierbij aan hout en verf, maar ook aan lappen stof of kralen. Elk jaar streven wij ernaar om een zo professioneel mogelijke productie neer te zetten. Onze ambities zijn groot en daarom draait ons productieteam elk jaar weer op volle toeren.
Daarbij kunnen wij best wat extra steun gebruiken. Elke bijdrage helpt. Wij zijn heel blij als u ons wilt sponsoren of bij ons wilt adverteren.

Sponsoren
Voor iedere productie zoeken wij sponsoren die ons kunnen helpen met sponsoring  van benodigd materiaal, rekwisieten of een bijdrage op basis van een financiële bijdrage voor bijvoorbeeld licht- of geluidskosten. Als u ons wilt sponsoren staat daar uiteraard wat tegenover:


– U komt met uw logo of naam in ons programmaboekje te staan,
– U krijgt een vermelding op onze website.

Adverteren
Voor elke productie stellen wij een programmaboek samen met informatie over de productie en de musicalvereniging.Voor de aankleding zijn wij altijd op zoek naar adverteerders om ons programmaboek zo stijlvol en professioneel mogelijk te maken. Met deze advertentie levert u een bijdrage aan de vereniging en ondersteunt ons op deze manier.

Wat ontvangt u als adverteerder?
– U ontvangt 2 weken voor de voorstelling een exemplaar van ons programmaboek, met daarin uw eigen advertentie.

Bent u of kent u dé persoon of dé organisatie die mee wil helpen onze ambities en wensen te verwezenlijken?Neem dan contact met ons op via: info@musicalalmere.nl