Home > Over Musical Almere

Over Musical Almere

Over Musical Almere

Musical Almere is met bijna 50 leden één van de grootste actieve musical verenigingen van Flevoland. Onze doelstelling is om één keer per jaar een mooie en meeslepende productie neer te zetten. Dit doen wij op een zo professioneel mogelijke manier: een groots theater, licht, geluid, projectie, decor, pompeuse kostuums en een geweldige cast. 

In 2011 was Musical Almere voor het eerst in het theater te bewonderen met de productie Amerika Amerika van Jos Brink. In de jaren daarna volgden diverse musicals als Petticoat, De 3 Musketiers, The Wiz, Scrooge en onlangs is Ciske de Rat ter uitvoering gebracht.

Musical Almere heeft in de afgelopen 9 jaar laten zien van alle markten thuis te zijn door zowel dramatische als komische producties te presenteren. Tapdans, showdans en zelfs schermen maken wij ons eigen om zo voor de meest ultieme voorstelling te verzorgen en het publiek mee te slepen in de beleving.

Wilt u er bij zijn of wilt u deel uitmaken van onze groep reserveer dan snel uw kaarten via onze reserveringspagina of vul het contactformulier in via de pagina Lid worden.