Home > Audities

Audities

Musical Almere heeft als doel elk jaar een grote, mooie en meeslepende productie neer te zetten. Elke productie is anders waardoor acteurs zich ieder jaar verder kunnen ontwikkelen. Graag bieden wij iedereen de kans om zich te kunnen ontwikkelen bij Musical Almere. Op deze pagina vindt u auditie-oproepen voor nieuwe producties.

Auditie-oproep: Musical Almere en musicalschool Wijsjesneus zoeken kinderen voor ‘Ciske de Rat’

Musical Almere zal in januari 2019 de musical ‘Ciske de Rat’ spelen. Voor deze productie zijn wij op zoek naar kinderen tussen de 8 en 14 jaar. We zijn zowel op zoek naar de titelrol van Ciske, het Amsterdamse straatschoffie, als naar de overige kleinere rollen en kinderen voor het ensemble.

De audities zullen worden gehouden op zondag 4 maart in Almere. Repetities zullen plaats vinden in Weesp en in Almere. Heb jij lef en kun jij goed acteren, dansen en zingen, meld je dan snel aan!

Aanmelden

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar audities@musicalalmere.nl of via onderstaande knop. Vermeld daarbij je naamgeboortedatum, adresgegevens, telefoonnummer en e-mailadres. Geef ook aan of je voor een specifieke rol auditie wilt doen of liever voor een plek in het ensemble kiest. Wij zien je graag bij de audities op zondag 4 maart in Almere!

Ik wil mij aanmelden